PDA

View Full Version : My dyno VID


yorkbrick
12-04-2004, 09:05 AM
http://wagnermotorsports.net/movie/dyno_day_004.mov (http://)

Dyno VID from the Nov. dyno day at Wagnermotor sports in beautiful York, PA.
Met Rob "volvorules" and Chris "242gtg?" from VA. Met other t-brick members their too, "Nemesis", "chadsmeltzer"
Rob with bertone, a sweet 199hp
Chris's IPD chipped S70 a sweet 155hp
And me a 90 745t and a ****ty 118hp and 145 torque.
2nd. run was a better 120hp with a 162 torque.
I expected a little more with 10psi 2-1/2 cat back, but oh well, for pretty much stocker. Its my daily driver :???:
Andy the owner" operator" claimed that its hard to get an accurate reading with an automatic on a dyno because the car down shifts.
Next dyno day is Dec. 18th.
Enjoy the vid.

tequila_gundam_no_chaser
12-04-2004, 11:26 AM
remove your kickdown cable

thelostartof
12-04-2004, 11:27 AM
remove your kickdown cable

and start from 70mph in 3rd

MikeHardy
12-04-2004, 11:37 AM
i get URL can not be loaded

CcL
12-04-2004, 12:11 PM
copy and paste the link and it'll work :)

yorkbrick,
is your brick awd or fwd?!? or is it just the dyno?? sry, coz the only dyno i've been on, my front wheels aren't moving...

Zeeall
12-04-2004, 12:17 PM
i get URL can not be loaded

becouse he ****ed up..., here is the url

http://wagnermotorsports.net/movie/dyno_day_004.mov

grebnut
12-04-2004, 03:05 PM
cool cool man! and again... thats an awd dyno that runs the front wheels? never seen that! but hey... good job man... later,

ben

the poi
12-04-2004, 03:14 PM
I dunno bout removing the kcikdown cable...its not just kickdown but a throttle postion cable, it increase line pressure with more throttle. With mine loose, my transmission slipped a whole hell of a lot and eventually killed the pump. Perhaps removing the cable form the throttle spool, but manullay pulling it to the maximum postion without activating the kickdown?

the poi
12-04-2004, 03:19 PM
cool cool man! and again... thats an awd dyno that runs the front wheels? never seen that! but hey... good job man... later,

ben
i gotta admit is was enitrely disorienting to see a 700 series spinng up its front wheels on a dyno.... :???:

242GTMD
12-04-2004, 05:04 PM
Chris's IPD chipped S70 a sweet 145hp
AHEM, That'd be 155 hp.

Let's not make it any worse than it already is.

Edit - Oh yeah. It was a Mustang AWD dyno. The last session I did on one of these for the 2wd cars they locked the front roller. This was a complicated and lengthy process so the shop that ran the dyno day did all the AWD cars first, and then converted to 2wd and did all those cars. Here, they had all the cars mixed together, first come, first served. So they left it unlocked for everyone. Wonder if that hurt the #'s?

yorkbrick
12-04-2004, 05:42 PM
sorry "Chris" ......fixed

242GTMD
12-04-2004, 06:26 PM
sorry "Chris" ......fixed
Hey "Erick", no problem. :)
Nice vid, I was wondering how you did.