home register FAQ memberlist calendar

Go Back   Turbobricks Forums > General > website & board

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-18-2018, 06:26 PM   #1
2manyturbos
Moderator
 
Join Date: Mar 2003
Location: Monroe, OR USA
Default All kinds of website glitches

Dana,

Some of the new glitches since the change are: the requirement for special permission to see threads. I'm encountering it fairly often when one thread has a link to another. When thread is visited, there seems to be no update. IOW, I refresh the view and it says new post for the same post I have already visited. Also, today the site keeps logging me off. 5 times already today.
2manyturbos is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2018, 11:35 PM   #2
Sine Qua Non
American Psycho
 
Sine Qua Non's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Greenville
Default

Another glitch is when you click on a thread, it opens the one above or below the actual intended thread.
__________________
Crush them all!
Sine Qua Non is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2018, 01:04 AM   #3
gsellstr
Vintage anti-ricer
 
gsellstr's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Somewhere in a northern California smog bank
Default

Ok, so it's not just me getting logged off huh? Funny though, didn't have an issue on the laptop, but the phone has been logged off the last several times I've hit TB from it. Same browser, no updates, Firefox on the phone and laptop.

Haven't seen the special permission thing though.
__________________
RIP
Doug Williams aka Mr. Doug 4/15/2009
Pete Fluitman aka fivehundred 7/14/2013
Mick Starkey aka TrickMick 1/10/14

74 144 B20
http://forums.turbobricks.com/showthread.php?t=224983

90 745Ti
http://forums.turbobricks.com/showthread.php?t=334698

If you need Superpro bushings PM me for price and availability!
gsellstr is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2018, 02:51 AM   #4
Dangerkitty
Bored Member
 
Dangerkitty's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Northern CA
Default

I have the same issue on Chrome - desk top and phone.
No issues on desktop - stays logged in, but I'm constantly getting logged off TB on the phone.
I'm using the same web address on both.
forums.tbforums.com
__________________
just a bunch of bicycles and a 71 145 GT project
+ a 1982 Dodge Xplorer 221
Dangerkitty is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2018, 03:07 PM   #5
Lando
Arthur Digby Sellers
 
Lando's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Rancho Relaxo
Default

When I click on a link to another thread, sometimes it does not reroute to tbforums.com but the old URL. This causes me to not be logged in.
__________________
Quote:
Originally Posted by amerbritcan View Post
Lando you have an enticing midriff.
Quote:
Originally Posted by 240240 View Post
get on my lawn
Lando is online now   Reply With Quote
Old 03-19-2018, 11:49 PM   #6
504
below the surface
 
Join Date: Aug 2013
Location: New Orleans
Default

Since the update:

1. I have to log in. Every. Single. Time. (Whereas before I could stay logged in indefinitely.)

2. I have to log in multiple times per visit. Usually within minutes it asks me to log in again.

3. When I click on "new content" there's nothing. Every single time.

Overall time spent on TB has nosedived as the "upgrade" has been so damn annoying.

Please return to the previous version!
504 is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2018, 08:15 AM   #7
stiligFox
Part-time Tinkerer
 
stiligFox's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: Austin, TX
Default

Just want to through my experience in here - post upgrade everything’s been the same for me. Never get logged out on desktop or mobile. macOS 10.13.3 Safari, and iOS 11.2.6 Safari.
stiligFox is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2018, 10:38 AM   #8
240240
Terminal 11 trickster
 
240240's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: I know where I am
Default

I have this wierd glitch where my username should be green, but it isn't.
__________________
Quote:
Originally Posted by 240240 View Post
Any thread about cut springs, & or +T on a college students budget shall be sent to OT, flogged for 24 hours, participants in said thread shall point the OP in the correct thread link while simultaneously shaming them
I know what I have, and you can buy it here
240240 is online now   Reply With Quote
Old 03-20-2018, 10:51 AM   #9
gsellstr
Vintage anti-ricer
 
gsellstr's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Somewhere in a northern California smog bank
Default

Quote:
Originally Posted by 240240 View Post
I have this wierd glitch where my username should be gray, but it isn't.
ftfy
gsellstr is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2018, 10:13 PM   #10
240240
Terminal 11 trickster
 
240240's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: I know where I am
Default

Quote:
Originally Posted by gsellstr View Post
ftfy
I paid my 17¢ troll fee.
240240 is online now   Reply With Quote
Old 03-27-2018, 04:20 PM   #11
boostdemon
creative mastermind
 
boostdemon's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Cary, NC
Default

I finally started experiencing the 'log out problem' so i was able to test some things. Right now i'm trying a different cookie setting...
__________________

"Flathood" Owners | Motorcyclists | Guitarists
boostdemon is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2018, 05:42 PM   #12
boostdemon
creative mastermind
 
boostdemon's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Cary, NC
Default

wasnt that... trying with the forums.turbobricks.com redirect removed...
boostdemon is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2018, 05:49 PM   #13
gsellstr
Vintage anti-ricer
 
gsellstr's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Somewhere in a northern California smog bank
Default

Still logged out just now on the phone, pc is fine.
gsellstr is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2018, 06:28 PM   #14
boostdemon
creative mastermind
 
boostdemon's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Cary, NC
Default

yeah i'm still playing with it. Not sure how i'm going to make this thing work.
boostdemon is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2018, 09:21 PM   #15
MDVLN
Kapitän Klugscheißer
 
MDVLN's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Varies
Default

Not sure what's going on behind the scenes but I was in a sign in loop for the last hour or so between W7,W10 and El Capitan machines. Chrome & FF browsers, cleared out temp files, DNS cache, etc. Persisted in icognito as well. Even had varying success with 'click here to manually redirect[...]'.

Just FYI I guess.

Last edited by MDVLN; 03-27-2018 at 09:28 PM.. Reason: grammar
MDVLN is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2018, 02:00 AM   #16
t8fanning
8v are still cool, right?
 
t8fanning's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cedar Hills, UT
Default

I had a glitch all day where I could log in, but I would be logged out after the redirect page. That happened on forums.tbforums.com and turbobricks.com. I just logged in on forums.turbobricks.com and it finally let me log in.
__________________
1982 242 Turbo.
t8fanning is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2018, 08:00 AM   #17
buzz
To inspamity, and beyond!
 
buzz's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: W34
Default

Derp! Can't log into the Mod Control Panel this morning. The 'Thank You for logging in' message pops up but then right back to the log-in prompt. I logged into TB about 2am at work last night and all was good.
__________________
Quote:
Originally Posted by Råda View Post
I usually don't get compliments on my penis from guys, but thanks!
I used to be indecisive. Now I'm not so sure.


The Phoenix
buzz is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2018, 08:04 AM   #18
buzz
To inspamity, and beyond!
 
buzz's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: W34
Default

Even worse! It won't even let me log out.

I log out, close the window, come back a few minutes later and I'm still logged in.

This is all the first trouble for me since the change.
buzz is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2018, 10:09 AM   #19
shellshock
Below, is a photo of Clay
 
shellshock's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Claremore Oklahoma
Default

Another issue. It won't stay on the dark skin. You can select it and it'll change, but once you refresh or go into a thread its back to white.


My eyes! So bright! Send help.
__________________
1988 740 Turbo
2005 S60R M66 flashcama
2007 XC90 V8 Sport
1983 SAAB 900 Turbo
shellshock is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2018, 01:51 PM   #20
CAPT_BLOTTO
#Crush It
 
CAPT_BLOTTO's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Kansas City
Default

I haven't had any issues.
__________________
Hello My Glorious!

Junkyard Parts request thread!
Mesquite FB page! Constant updates!

Da Yellow Sold | $800 245 | 77 244
CAPT_BLOTTO is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2018, 02:04 PM   #21
Lankku
Board Member
 
Lankku's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Finland
Default

Used the forum on PC yesterday and now it was logged out. Was fine before and phone is still logged in.

Also tried password recovery on PC. After entering email gives "Invalid redirect url (http://forums.turbobricks.com/login.php?do=login)"
After trying that I was suddenly logged in.
__________________
444 -55, 145 Express -71, 242 DL -80 (was 4.6l), 245 -88 "B6284T", 245 -90 "B6284T", V90 -98 4.6l
Lankku is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2018, 06:20 PM   #22
Creatured
Board Member
 
Creatured's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Location: Michiganò
Default

I switched from Chrome to Firefox and I can at least get into tb, but still logs me out every 15-30mins.
This is on my phone.
Creatured is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2018, 11:00 PM   #23
240Pete
Board Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: Florida
Default

Quote:
Originally Posted by t8fanning View Post
I had a glitch all day where I could log in, but I would be logged out after the redirect page. That happened on forums.tbforums.com and turbobricks.com. I just logged in on forums.turbobricks.com and it finally let me log in.
I've had this same issue for 2 days while using Chrome. I'm on IE right now and finally was able to get in. Maybe the issue is in Chrome?
240Pete is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2018, 02:16 PM   #24
2manyturbos
Moderator
 
Join Date: Mar 2003
Location: Monroe, OR USA
Default

I was logged out/kicked out automatically at least 10 times yesterday. Today, everything has been fine so far.
2manyturbos is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2018, 05:44 PM   #25
bmos
Board Member
 
bmos's Avatar
 
Join Date: Feb 2018
Location: Cumberland, ME
Default

Everything is working flawlessly for me once I logged into both tbforums.com and turbobricks.com/forums

The issues I initially experienced were due to being logged in on one URL and not both. Sometimes the URL seems to switch back and forth (likely when I click on some links).
bmos is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:56 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.