home register FAQ memberlist calendar

Go Back   Turbobricks Forums > General > article composition > the vault

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-14-2009, 03:50 PM   #20
Anatoli
Board Member
 
Anatoli's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: NoCO
Default

Quote:
Originally Posted by Janspeed View Post
gaspedal assembly hitting a hanging part of the wiring loom ?



is he using the correct wattage bulbs in the brakelights?
my 940 has a 3rd brakelight and i have installed an additional brakelight in the spoiler. I hooked it up to one of the existing brakelights and now every time i brake the yellow bulb failure light comes on. in other words: the error light is sensitive to how many and what kind of bukbs you install.
i have the same setup: third brake light + a honda prelude spoiler with a diode brake light.
I sometimes get these "bulb out" warnings for a few pushes of the brake pedal once in a while.
__________________
current:

(2004 XC90 2.5T -- 19X kmiles)
(2003 V70 2.4i at -- 19X kmiles)
(2001 V70 T5M -- 17X kmiles)

========================================

my seller feedback:

http://forums.turbobricks.com/showthread.php?t=166847
Anatoli is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:26 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.