home register FAQ memberlist calendar

Go Back   Turbobricks Forums > General > website & board

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-30-2019, 01:32 PM   #1
rallydallas
Board Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Dallas, TX
Question Problems with auth

Well it looks like I'm getting logged out of the forum every 5 minutes or so. Seems different than just a week ago, I wonder if something has changed?
rallydallas is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2019, 12:19 AM   #2
Lando
Arthur Digby Sellers
 
Lando's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Rancho Relaxo
Default

Are you on the tbforums domain or the turbobricks domain? Tbforums is the new one, I had the same issue when I used old bookmarks to the old turbobricks domain.
__________________
Quote:
Originally Posted by 11110000 View Post
I didn't think there was anything to the whole 7/9 thing, but I have to say that my 745T is the only Volvo I've owned that blew up and self-immolated.
Lando is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2019, 11:03 AM   #3
boostdemon
creative mastermind
 
boostdemon's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Cary, NC
Default

I would recommend everyone use https://forums.turbobricks.com at this point. I know its screwed up, its supposed to redirect people but it doesnt always work.
__________________

"Flathood" Owners | Motorcyclists | Guitarists
boostdemon is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2019, 12:28 PM   #4
rallydallas
Board Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Dallas, TX
Default

Yeah, I'm on (and normally use) https://forums.turbobricks.com .

It's just that I'll be reading or looking around in the forum (at the correct domain name) and suddenly I'm "no longer logged in / log-in again" which is weird. I'm not really sure what's going on, but I guess I'll keep an eye on it. Pretty weird.
rallydallas is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2019, 12:20 AM   #5
Lando
Arthur Digby Sellers
 
Lando's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Rancho Relaxo
Default

Quote:
Originally Posted by boostdemon View Post
I would recommend everyone use https://forums.turbobricks.com at this point. I know its screwed up, its supposed to redirect people but it doesnt always work.
When did this change? I recall the solution to a variety of forum problems being that we should change all of our links to tbforums domain.
Lando is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2019, 01:34 AM   #6
boostdemon
creative mastermind
 
boostdemon's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Cary, NC
Default

When we moved hosts, i was able to get all the SSL certs i wanted
boostdemon is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2019, 09:43 AM   #7
rallydallas
Board Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Dallas, TX
Exclamation

Quote:
Originally Posted by boostdemon View Post
When we moved hosts, i was able to get all the SSL certs i wanted
Do you think it might be because when I'm at work, I'm behind a (single) HTTP Proxy? This doesn't seem to affect me at all when I'm at home, but at work it is definitely logging me out every 10 minutes or so.

Also, just FYI, when I get email from the forum about subscribed threads it uses the "https://forums.tbforums.com" address.
rallydallas is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2019, 07:14 PM   #8
boostdemon
creative mastermind
 
boostdemon's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Cary, NC
Default

like is it on a timer? like you can browse around for 10 minutes and then its like you're logged out? thats odd - i dont think we have a cache setting like that. I know that when i click a link and its going to the http vs. https domain or the tbforums domain i have to log in again - I think i might be able to fix this with a cookie setting but not in this version of the software. I will go back and see if I can reconfigure everything to be https://forums.turbobricks.com for now. Eventually it will just be turbobricks.com and the site will be the board etc.
boostdemon is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2019, 07:40 PM   #9
boostdemon
creative mastermind
 
boostdemon's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Cary, NC
Default

Ok try now... i redirected everything i could find back to https://forums.turbobricks.com
boostdemon is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2019, 10:36 PM   #10
rallydallas
Board Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Dallas, TX
Default

Quote:
Originally Posted by boostdemon View Post
Ok try now... i redirected everything i could find back to https://forums.turbobricks.com
Cool, that part looks totally fixed!
rallydallas is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2019, 10:40 PM   #11
rallydallas
Board Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Dallas, TX
Default

Quote:
Originally Posted by boostdemon View Post
like is it on a timer? like you can browse around for 10 minutes and then its like you're logged out? thats odd - i dont think we have a cache setting like that. I know that when i click a link and its going to the http vs. https domain or the tbforums domain i have to log in again - I think i might be able to fix this with a cookie setting but not in this version of the software. I will go back and see if I can reconfigure everything to be https://forums.turbobricks.com for now. Eventually it will just be turbobricks.com and the site will be the board etc.
Well it's more like I click around a bit in the forum after having re-logged-in, then I go and do some work for a bit and let it idle, then after probably 5-10 minutes I go click around on (same tab, same browser) and it now asks me to log in. If I do the same thing from home I have no problem at all. In fact I can go over a week I think without it asking me to re-log-in. I tell you, it's pretty weird and changed within the past month I'd say. I'm 95% sure nothing changed on my single http proxy server so that system isn't any different before and after this started happening! Really weird. Pretty annoying actually I guess I'll keep looking at it to see if I can tell anything.
rallydallas is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2019, 08:31 AM   #12
boostdemon
creative mastermind
 
boostdemon's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Cary, NC
Default

Yeah thats kinda weird, almost like your PC is clearing your cookies on a timer? I wonder if theres a setting for the proxy to keep you logged in.

For me it was when someone would post a link to another thread or something and it would be the other domain.
boostdemon is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2019, 04:03 AM   #13
Jack
junkman
 
Jack's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: The Ass Cheek Of History
Default

welcome to 2003
__________________
85 245 | 82 242| 75 245| 69 145 |66 122



Quote:
Originally Posted by BritishBrick
Don’t bother, I would literally rather throw them away than give you the pleasure. I will never sell to you.
Jack is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2019, 10:07 PM   #14
240240
Cocaina space cowboy
 
240240's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: SoCal drift missle utopia
Default

Bring back the TB emails.
__________________
Quote:
Originally Posted by 240240 View Post
Any thread about cut springs, & or +T on a college students budget shall be sent to OT, flogged for 24 hours, participants in said thread shall point the OP in the correct thread link while simultaneously shaming them
Quote:
Originally Posted by Lando View Post
Shoot the poop!
240240 is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:51 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.