home register FAQ memberlist calendar

Go Back   Turbobricks Forums > Mechanical > maintenance & nonperformance

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-11-2019, 11:38 PM   #1
hessam69
Board Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Sydney, Australia
Default Power door lock unlocks but doesn't lock

Hi,

On my 940, the left rear door central locking system unlocks properly, but it doesn't lock. I have tried lubricating the moving parts, and I can feel the motor trying to lock but not quite enough to move enough to completely lock. All other doors lock and unlock fine.

I have connected the lock motor up to a battery and it locks and unlocks perfectly.

Could there possibly be a wiring problem?

Thanks
__________________
94 940
90 240
90 240
90 240 wagon
91 240 wagon
90 240 parts car (parts for sale)
90 240 parts car (parts for sale)
86 240 parts car (parts for sale)
84 240 parts car (parts for sale)
92 940 parts car (parts for sale)
91 940 parts car (parts for sale)
79 244
74 164E
hessam69 is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2019, 03:40 PM   #2
dl242gt
300+hp on the shelf club
 
dl242gt's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: S NJ, a suburb of Phila.
Default

I would try checking the wiring inside the door panel going into the car through the rubber accordion wiring tubing. If the motor is working. Double check the linkage and make sure it's easy to move and has a proper movement to provide the unlock.

I think the right front door uses the same motor so you could also swap and see if the problem follows the motor.
dl242gt is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:26 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.