home register FAQ memberlist calendar

Go Back   Turbobricks Forums > General > article composition

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-06-2017, 08:46 PM   #10
lookforjoe
Board Member
 
lookforjoe's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Rockland County, NY
Default

Quote:
Originally Posted by boosted12a View Post
i used a 6 Cyl j somthingn or other ignighter from a mitsubishi and it works just fine. i ran the tach out put to the stock tach wire on the powerstage plug(red/white) and i also had to wire in the dummy relay to get the tach to work.
I didn't pay attention to the fact that the J723T power stage was for 6 cyl - I found that the tach signal from it doesn't work with my tach either. Added the relay with transistor - 86 to +, 85 to tach feed, 30 to ground. I still have the stock powerstage wired, so powerstage pin 1 feeds into the tach circuit via the original coil (1) terminal. I didn't need to add the EZK pulse signal. Without the ground, the tach didn't seem to register correctly. Have to tidy up all the wiring now.

__________________

My XR July2013 - 446AWHP @ 8K rpm

Last edited by lookforjoe; 01-06-2017 at 08:55 PM..
lookforjoe is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:57 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.