home register FAQ memberlist calendar

Go Back   Turbobricks Forums > Mechanical > projects & restorations

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-17-2019, 09:07 AM   #101
MadDog_945
Våga Vägra 8V
 
MadDog_945's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Lower Saxony
Default

so.. it is one of those mousedroids? dudub... dib dudub
MadDog_945 is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2019, 02:06 AM   #102
Brotkasten
Jonas
 
Brotkasten's Avatar
 
Join Date: Aug 2017
Location: Wolfsburg, Germany
Default

Quote:
Originally Posted by MadDog_945 View Post
so.. it is one of those mousedroids? dudub... dib dudub
The Volvo Wagon is more of a rat isn't it?
__________________
91' 940 B230FB+T M90
Brotkasten is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2019, 02:14 AM   #103
Brotkasten
Jonas
 
Brotkasten's Avatar
 
Join Date: Aug 2017
Location: Wolfsburg, Germany
Default

I finally got my Wasted Spark setup to work. After 6 months.
The ignition module was faulty...



I installed my new 630ccm Deka injectors, 012AMM and LH Chip but the car won't idle. I tried 3 different AMMs. After contacting the chips creator he said there might be an error in one of the maps and send me a new one. Lets see how this one turns out.
Brotkasten is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2019, 08:09 AM   #104
Brotkasten
Jonas
 
Brotkasten's Avatar
 
Join Date: Aug 2017
Location: Wolfsburg, Germany
Default

Summer kicked in rapidly. This is good to stay cool :

Brotkasten is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:21 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.