home register FAQ memberlist calendar

Go Back   Turbobricks Forums > Mechanical > performance & modifications

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-08-2019, 10:24 PM   #1
bobcratchet555
Newbie
 
Join Date: Sep 2019
Default 1998 v90 electrical schematic

i've got the schematic for the 1998 v90 but it is missing the page where it actually lists what the components are. Some of them are pretty easy to figure out but for many of them the component list is really necessary.

Does anyone know of a copy i can download or buy which actually includes this list? That would be supremely helpful as i am in the process of swapping an ls1 from a 1999 z28 camaro into it.

Thanks!
bobcratchet555 is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2019, 03:49 AM   #2
Fa182
Stage 1
 
Fa182's Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Location: Austria
Default

Pages 258 to 261: http://borich.lesnoe.spb.ru/auto/Vol...gDiagrams/S90/
__________________
Fa182 is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2019, 07:59 AM   #3
bobcratchet555
Newbie
 
Join Date: Sep 2019
Default

i was so excited when there was a reply here...but sadly the page doesn't load for me:

This site can’t be reached
borich.lesnoe.spb.ru took too long to respond.
bobcratchet555 is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2019, 09:58 AM   #4
Fa182
Stage 1
 
Fa182's Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Location: Austria
Default

Works fine for me. I attached them to my post.
Attached Files
File Type: pdf TP3934202_us_258.pdf (138.4 KB, 5 views)
File Type: pdf TP3934202_us_259.pdf (146.6 KB, 1 views)
File Type: pdf TP3934202_us_260.pdf (146.5 KB, 1 views)
File Type: pdf TP3934202_us_261.pdf (137.8 KB, 1 views)
Fa182 is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2019, 02:05 PM   #5
bobcratchet555
Newbie
 
Join Date: Sep 2019
Default

you're a life saver. Thank you a million times. Might be a regional restriction on that URL, i hadn't thought about connecting to a european VPN and trying again.
bobcratchet555 is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2019, 02:41 PM   #6
Broke4speed
Board Member
 
Broke4speed's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Marionville, Ontario, Canada
Default

It worked fine for me too.
__________________
1984 244/ B6304S+T / AW30-40 w/Poi-Shift.
Broke4speed is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2019, 09:18 PM   #7
bobcratchet555
Newbie
 
Join Date: Sep 2019
Default

ha, now it worked for me as well. Not sure what was going on this morning but thanks for being a major help!!
bobcratchet555 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:55 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.