home register FAQ memberlist calendar

Go Back   Turbobricks Forums > General > website & board

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-23-2020, 01:11 PM   #1
RickATL
Family's fleet manager
 
RickATL's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Atlanta
Default Today's orphan problem

Am I the only who can NEVER see the today's orphan thread?


I've tried different computers, etc... I get nothing but a white screen.
__________________
Feedback thread: https://forums.turbobricks.com/showthread.php?t=353892

91 245 re-christened “The Mistress” 012021
93 244 "Lars"
92 245 "Astrid"

Past
88 245 "Margit" sold
93 244 completely disassembled - It died, so many of its parts could help others live.
97 855 T5
97 855 NA
RickATL is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2020, 02:33 PM   #2
James M
Bored member
 
James M's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: Davis, CA
Default

https://forums.turbobricks.com/showt...64474&page=833

What if someone links it?
James M is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2020, 08:31 PM   #3
Jack
junkman
 
Jack's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: The Ass Cheek Of History
Default

Quote:
Originally Posted by RickATL View Post
Am I the only who can NEVER see the today's orphan thread?


I've tried different computers, etc... I get nothing but a white screen.
It’s the user
__________________
85 245 | 82 242| 75 245| 69 145 |66 122| 67 220




Quote:
Originally Posted by paul buck View Post
I love you even more Jack.
Quote:
Originally Posted by BritishBrick
Don’t bother, I would literally rather throw them away than give you the pleasure. I will never sell to you.
Quote:
Originally Posted by Tuesday View Post
I expect nothing less from an incel like you, Jack.
Jack is offline   Reply With Quote
Old 12-24-2020, 01:59 AM   #4
RickATL
Family's fleet manager
 
RickATL's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Atlanta
Default

Not sure what you mean? I tried the link you posted and i get nothing. It doesnt load anything.
RickATL is offline   Reply With Quote
Old 12-24-2020, 02:00 AM   #5
RickATL
Family's fleet manager
 
RickATL's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Atlanta
Default

What do you mean?
RickATL is offline   Reply With Quote
Old 12-24-2020, 02:27 AM   #6
MasterBlaster
Board Member
 
MasterBlaster's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Port Coquitlam
Default

Quote:
Originally Posted by RickATL View Post
It doesnt load anything.
Standard troubleshooting...

Just that thread, or others in the For Sale forum?

Does anything change if you click either the blue "First new post" box, the actual thread title, or one of the individual page number links?

Any adblocker-type thing running where you may have somehow blacklisted just that thread?

There's an "ignore" function for people, is there one for threads?

Are you using a PC, a Mac, a tablet, a phone, a Ouija board, the local telegraph office, someone else's WiFi.....?

Any chance you're on Santa's "naughty" list, and have been banned from that thread?
__________________



1990 740GL, now in extra-small economy size.
513,000 km so far...
MasterBlaster is offline   Reply With Quote
Old 12-24-2020, 04:12 AM   #7
Jack
junkman
 
Jack's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: The Ass Cheek Of History
Default

I suggest you restart your computer
Jack is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2021, 05:20 PM   #8
RickATL
Family's fleet manager
 
RickATL's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Atlanta
Default

Quote:
Originally Posted by MasterBlaster View Post
Standard troubleshooting...

Just that thread, or others in the For Sale forum?

Does anything change if you click either the blue "First new post" box, the actual thread title, or one of the individual page number links?

Any adblocker-type thing running where you may have somehow blacklisted just that thread?

There's an "ignore" function for people, is there one for threads?

Are you using a PC, a Mac, a tablet, a phone, a Ouija board, the local telegraph office, someone else's WiFi.....?

Any chance you're on Santa's "naughty" list, and have been banned from that thread?

O.K., I'm going to keep after this until it is figured out.


1. Nothing comes up at all.... just a white screen

2. It doesn't matter what computer I'm on or mobile device (makes me think it is something with my TurboBricks account) I've tried 5 different computers and 2 mobile devices.

3) It only the TODAY'S ORPHAN thread. I can see everything else. Sales, wanted, group buys, all the forum. Only TODAY's ORPHAN.

Could I be blocked from it? I don't think I even ever commented in the thread or anything.
RickATL is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2021, 03:28 PM   #9
RickATL
Family's fleet manager
 
RickATL's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Atlanta
Default Am I blocked? Did I block something?


I'm going to keep re posting until this is figured out.




1. Nothing comes up at all.... just a white screen

2. It doesn't matter what computer I'm on or mobile device (makes me think it is something with my TurboBricks account) I've tried 5 different computers and 2 mobile devices.

3) It only the TODAY'S ORPHAN thread. I can see everything else. Sales, wanted, group buys, all the forum. Only TODAY's ORPHAN.

Could I be blocked from it? I don't think I even ever commented in the thread or anything.
RickATL is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2021, 06:06 PM   #10
MasterBlaster
Board Member
 
MasterBlaster's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Port Coquitlam
Default

Quote:
Originally Posted by RickATL View Post
2. It doesn't matter what computer I'm on or mobile device (makes me think it is something with my TurboBricks account) I've tried 5 different computers and 2 mobile devices.
I just fired up Tor and came to the site.
The Tor circuit was Me > France > Czech Republic > Romania > here.
Even not logged in, I can read all the posts in other threads.
Going to the For Sale forum, I just get the standard message of:

You are not logged in or you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
  1. You are not logged in. Fill in the form at the bottom of this page and try again.
  2. You may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  3. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.




Logged on through Tor, and I can read everything, including "Tonight's Orphan".

Are your 5 computers and 2 mobiles accessing the site independently, or all from home through the same router?
MasterBlaster is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2021, 01:24 AM   #11
RickATL
Family's fleet manager
 
RickATL's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Atlanta
Default

UPDATE: Something or someone is blocking my access to Today's Orphan. I figured this out by creating a 2nd user account. As soon as I logged in I was able to see the thread fine? MODS????? ADMIN??????
RickATL is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2021, 02:44 AM   #12
hiperfauto
The Librarian
 
hiperfauto's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: So Cal
Default

I think I figured out what happened. The same thing happened to me when I changed the display mode to hybrid mode. To get the orphan thread to display again I went to another thread and changed it back to linear mode.
hiperfauto is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2021, 03:01 PM   #13
boostdemon
creative mastermind
 
boostdemon's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Cary, NC
Default

theres no option to limit access to a thread, only to a forum.
__________________
"the best way to get the right answer on the internet is not to ask a question; it's to post the wrong answer."

1983 242 TIC Flathood
1986 745 GLE
1988 Toyota Pickup 4x4
2001 V70 T5
2004 V70 R

"Flathood" Owners | Motorcyclists | Guitarists
boostdemon is online now   Reply With Quote
Old 04-14-2021, 01:01 AM   #14
RickATL
Family's fleet manager
 
RickATL's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Atlanta
Default Orphan thread must be in linear mode?

I think you may be right. I tried it and it worked for me also. I wonder why the orphan thread only displays in linear mode? I am almost always in hybrid mode, and that must be why I had the problem.


Quote:
Originally Posted by hiperfauto View Post
I think I figured out what happened. The same thing happened to me when I changed the display mode to hybrid mode. To get the orphan thread to display again I went to another thread and changed it back to linear mode.
RickATL is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2021, 10:34 AM   #15
rallydallas
Board Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Dallas, TX
Question

Quote:
Originally Posted by RickATL View Post
I think you may be right. I tried it and it worked for me also. I wonder why the orphan thread only displays in linear mode? I am almost always in hybrid mode, and that must be why I had the problem.
Probably some really weird browser cache going on I bet. Did you try a different browser? Did you try Private Mode? etc? Also make sure you're going to https://forums.turbobricks.com/
rallydallas is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:34 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.