home register FAQ memberlist calendar

Go Back   Turbobricks Forums > Mechanical > maintenance & nonperformance

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-14-2021, 06:27 AM   #26
mhgreen
Board Member
 
mhgreen's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Portland, OR
Default

I've been catching up with family... arrived in Indiana this past evening, 2300 miles from Portland. Thermostat issue was the only kink. Having a new one on hand was convenient. After the quick swap at the hotel in Cheyenne everything was smooth sailing. The car didn't like to start in -0* temps but I encountered no issues otherwise. No stalls, no emergencies, no
no-starts. What a solid ride!
mhgreen is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2021, 10:12 AM   #27
84B23F
Board Member
 
84B23F's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Kansas, USA
Default

Quote:
Originally Posted by mhgreen View Post
The car didn't like to start in -0* temps
My 89 240 with cold start injector, fires right up...complete tune up...OEM injectors cleaned and flow tested...new intake gasket...new temp sensor...new FPR..new O2. No complaints.
84B23F is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2021, 03:12 PM   #28
84B23F
Board Member
 
84B23F's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Kansas, USA
Default

Footnote - I turn ignition key to on position and let fuel rail come up to pressure, and then turn to start position within several seconds...about when fuel pump is done priming.
84B23F is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:48 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.