home register FAQ memberlist calendar

Go Back   Turbobricks Forums > Mechanical > performance & modifications

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-07-2021, 04:52 AM   #1
majkelos
Newbie
 
Join Date: Apr 2021
Location: Poland
Default 940 problems with lazy start

Hello, this is my first post here;) but I am driving my 940 for a while already.
I've tried quite a few tips to solve my problem but with no luck. I am struggling with a very lazy start, it has really no power until 2500-3000 rpms, then the turbo kick in and it begins pushing me into my seat.
I compared it to other 940s mine is the laziest... even comparing it to stock ones... I'm sad :(

My setup:
- B230FB
- 531 head
- Vx3 cam
- 16T turbo
- 465ccm green injectors from S60
- custom fuel pressure regulator with 3.8bar
- walbro 255 fuel pump
- original spark plugs
- AW71 gearbox with accu mod
- rear axle gear ratio 3.73
- 3” exhaust no cat

It is really slow at the beginning - comparing it to stock B230FT or even stock B200FT. It is so slow it is impossible to do burnout which is very likely to happen on B230FT.
What could be wrong? Any tips appreciated.

Last edited by majkelos; 04-07-2021 at 04:59 AM..
majkelos is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:56 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.